Over ons

. de Onderwijsdesk

Emmeliek Boost, pedagoog/GZ psycholoog startte 15 jaar geleden de Opvoeddesk voor hulp bij school- en opvoedproblemen aan ouders, kinderen én onderwijsprofessionals. Samen met Esmaralda Kranendonk, Kinder- en Jeugdpsycholoog en hun team van orthopedagogen is de Opvoeddesk inmiddels uitgegroeid tot een bekende in het onderwijswerkveld. Voor het verzorgen van studiedagen kan er een offerte op maat worden aangevraagd. Stichtingen kunnen voor > 10 cursusplaatsen korting op het cursustarief ontvangen. De Onderwijsdesk is gehuisvest in hetzelfde pand als de Opvoeddesk in Laren (NH).

. de Opvoeddesk

Onze hulp bij school- en opvoedproblemen valt onder de Basis GGZ. Een verwijzing van de huisarts/kinderarts of het wijkteam is noodzakelijk. Deze vergoede zorg voor kinderen en jeugdigen tot 18 jaar verloopt via de Gemeente. Met diverse Gemeenten heeft de Opvoeddesk een overeenkomst afgesloten.
Een beknopt psychodiagnostisch onderzoek naar de leerpotentie, het IQ profiel of een uitgebreid neuropsychologisch onderzoek kun je ook als particulier aanvragen. Voor meer informatie kijk op www.opvoeddesk.nl.

de Opvoeddesk: experts in opvoeden en onderwijs

2050

Leraren enthousiast naar huis

5

Jaar cursussen en studiedagen

8.7

Gemiddelde waardering

Emmeliek Boost

Co-founder

GZ-psycholoog BIG | Pedagoog | Auteur: Opvoeden…Geniet ervan!

Esmaralda Kranendonk

Co-founder

Registerpsycholoog NIP | Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Jolijn de Vette

Orthopedagoog

Marleen Buwalda

Orthopedagoog

Tamara van Eekelen

Officemanager